„Едноставно јас“ - Марина Анчевска

Среќа, несреќа...Ирелевантна, неконтролирана, емоционална состојба. Сами одбираме како ќе се чувствуваме.

Прочитај повеќе

Промоција на книгата „Едноставно јас“ - Марина Анчевска

Вчера беше одржана промоцијата на новата книга на Марина Анчевска - „Едноставно јас“. Mарина на јавноста и е позната како прв НЛП тренер во Македонија, сертифициран лајфстајл коуч, инспиратор, јога учител.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива