„Во сенката на кафезот“ - Ангелина Станојоска

„Во сенката на кафезот“ е криминалистички роман преку чии страници учиме за загубата и болката на група млади полициски службеници, кои гонејќи го убиецот низ мрачните, тесни улички, учат дека минатото секогаш се враќа за да ја донесе својата сметка и дека на истото никогаш не можеме да му побегнеме. Тоа е роман за тајните кои секогаш се сокриени в

Прочитај повеќе

Промоција на книгата „Прeвртена љубов“ - Дора Попова

На 17.05.2017 год. со почеток во 19 часот во просториите на Matica Exclusive се одржа промоцијата на првата книга на Дора Попова „Птревртена љубов“.

Прочитај повеќе

Извадок од „Сенки на полноќ" - Јован Илиески

Демијан и Виктор сѐ уште здрвено стоеја пред викендичката. Полицаецот стоеше на прагот на вра-тата, а Демијан на тревата веднаш до викендичката.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива