Мојата среќа има свој (твој) идентитет - Јован Илиески

Дотогаш ќе се смеам и ќе знам дека тоа е поради твоите букви кои го прават хаосот во мене. Дотогаш ќе те објаснувам со насмевка. Дотогаш,

Прочитај повеќе

Сакам да се смеам - Ксенија Николова

Сакам да се фокусирам на својата убавина.Сакам да ги носам омилените парчиња и да мирисам на ванила.

Прочитај повеќе

Ксенија Николова & Вера Калин за S.ignature Handmade Customized Footwear

Бои од универзумот!

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива