ЌЕРКИ НА СУДБИНАТА - ТАРА ХАЈЛАНД

Емотивно турбулентна, реалистично моќна „Ќерките на судбината" - Тара Хајланд, ќе ве освои уште на првата страница.Приказната за ќерките на Вилијам Мелвил, наследнички на најекслузивна модна династија во светот, ќе ви пружи задоволство и патување во еден поинаков свет.

Прочитај повеќе

МАЈСТОРИ НА УСПЕХОТ

Психологија на живеење

Прочитај повеќе

ЧИТАЊЕ КНИГА ПО ВТОР ПАТ

Истражувањата покажуваат дека читањето на добра книга по втор пат е целосно ново искуство и доживување, бидејќи повторното читање како и повторното гледање на ист филм, води кон поголемо емоционално поврзување со содржината и ликовите.

Прочитај повеќе