ДЕСЕТ СОВЕТИ ЗА УСПЕХ

Која е тајна формула за успех? Фактор на среќа или макотрпен труд?Талент или долготрајна работа?Факт е дека амбицијата е моќен двигател кон исполнет и среќен живот.

Прочитај повеќе

ЗАПОЗНАЈТЕ ГИ ЌЕРКИТЕ НА СУДБИНАТА

Запознајте ги Елизабет, Кејтлин и Амбер, ќерките на Вилијам Мелвил, наследнички на најексклузивните модна династија во светот.Убави и богати, разгалени и упорни, млади и решителни, тие се предмет на завист од сите. Но,секоја девојка крие мрачна тајна, која се заканува да го уништи нивното семејство.

Прочитај повеќе

СЕНКИ НА ПОЛНОЌ - ЈОВАН ИЛИЕСКИ

„Таа не припаѓаше на сегашноста. Беше прогонувана од минатото. А стравуваше од иднината“ .Пишува на корицата на романот „Сенки на полноќ“ чиј крај го запечатувам многу поразлично од „Кругот на животот“ Овој напрегнат трилер е проткаен со мистерија за едно убиство кое го влече главниот лик кон самоуништување, кон самоубиство, кон каење за животот.

Прочитај повеќе