ПРЕПОРАКА

Декември. Ладно. Долго време одбивав електронска комуникација затоа што преферирам очи во очи. Но, единствен начин да го споделам моето задоволство со сите пријатели е на овој начин. Живееме во време кога умот е опколен со безумие на секое поле од нашето живеење. Социјално, општествено, професионално, приватно.Треба многу сила да успееш да го со

Прочитај повеќе

MM ПРОДУКЦИЈА

Облик. Слика. Време. Топлина. Сеќавање. Сон.Тоа се моите први импресии од новоотвореното продажно катче ММ Продукција, лоцирано во центарот на градот до Лотарија на Македонија, до Матица Екслклузив.Новогодишните празници се време кога подаруваме на луѓето кои ни значат нешто. Старовременскиот дизајн на производите, опкружени со најмодерни предмет

Прочитај повеќе

ЗОШТО Е ДОБРО ДА ПОДАРИТЕ КНИГА

- Затоа што моментот го сместувате во рамките на незаборавот.- ​Секоја книга е единствена, а посветите и пораките на корицата се трајни и во иднина ќе евоцирате спомени за драги луѓе и неповторливи мигови.- Освен книга подарувате и внимание, грижа, љубов." Книгите се сјаен подарок затоа што во нив постојат цели светови, а многу е поевтино да с

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива