БУДНИ СО КНИГА - 19.09.2019

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ❗️#Будни_со_книга - Club Matica19 септември 2019 (четврток)Локација: ➡️ Булевар на КнигитеЧас: 17:00 - 24:00

Прочитај повеќе

ЖОНГЛЕР - ЗОРАНА ШУЛЦ

Зорана Шулц не престанува да ја изненадува читателската публика. Иако после првите два романи „Вкусот на гревот“ и „Запри срце“ ја ставивме во еротска литература, со овој роман таа се качи скалило повисоко. Авторката е длабоко навлезена во психологијата, но Ерос, и понатаму го владее нејзиниот свет.

Прочитај повеќе

КРАДЕЦ НА КАФЕ - ТОМ ХИЛЕНБРЕНД

Во 1683 година Европа е преплавена со нова напивка. Кафе. Насекаде е барана, но монополот е во рацете на Османлиското царство. Еден млад Англичанец смислил план коако да ги земе тие скапоцени зрна...

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива