ПРЕДЛОГ ПЕТ НОВИ КНИГИ ЗА НА ПЛАЖА

Кога плажата е тивка и звукот на брановите што се уриваарт врз брегот е најдобрата музика, ви препорачуваме само една активност - читање. Без разлика дали ќе се одлучите за драма, трилер или лесно читлив љубовен роман, читањето на плажа со часови, е момент на задоволство кој не можете да си го дозволите во текот на работните денови.Предлог книги

Прочитај повеќе

МАСКАТА ОД ВЕНЕЦИЈА - РОЗАЛИНД ЛЕЈКЕР

Убедливо драматична, исполнета со романса и неверојатни заговори, приказна за интригите, измамата, болката, љубовта, копнежот и среќните краеви.

Прочитај повеќе

ДЕВОЈКИТЕ ОД ПЛАТНАТА - КЕЈТИ МЕРИ БЈУКЕНАН

Возбудлив роман за париското златно време на убавината и бонвиваните, апсинтот, разузданите забави и љубовните авантури, на уметниците и на нивните модели.Но, зад позлатените кулиси на париската Опера, се крие свет на сиромаштијата и гладот, зависта, љубомората и амбицијата.

Прочитај повеќе