СЕНКА - ЛАШ КЕПЛЕР

СЛУШНЕТЕ ГО САМО МОЈОТ ГЛАС.ДОДЕКА ОДБРОЈУВАМ НАНАЗАД ВИЕ ТОНЕТЕ СЕ ПОДЛАБОКО.ПРЕМИНЕТЕ ГО ПРАГОТ.И НЕ ПЛАШЕТЕ СЕ.

Прочитај повеќе

СЛОЖУВАЛКА НА МОЈОТ ЖИВОТ - ЛУСИ ДИЛОН

Додека заздравува од неодамнешниот развод Џина Белами одеднаш мора да открие како да живее сама.Решена да тргне од почеток со својот верен 'рт од азилот за кучиња - Џина знае дека ја чекаат драстични промени.

Прочитај повеќе

AБАФИ - МИКЛОШ ЈОШИКА

Книгата која го создаде, го воздигна и му помогна на Никола Тесла да влезе во светската наука и историја!

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива