ЉУБОВНОTO ПИСМО - ЛУСИНДА РАЈЛИ

„Љубовно писмо“ е приказна со многу лица. мистерија, акција ...шпионажа, ромаса и закана. Опасна игра на мачка и глушец одиграна низ лаги и љубов, тајни и заплети, измама и опасност. Интересна промена на пишувањето кај една од нашите најсакани авторки.

Прочитај повеќе

ХИРУРГОТ - ТЕС ГЕРИТСЕН

Во овој врвен медицински трилер, Тес Геритсен соочува вистински растроен негативец со единствената жена што може да го спречи во намерата повторно да убие. Ноќе, тој тивко влегува во спалните соби на своите жртви кои немаат претстава дека наскоро ќе се разбудат во вистински кошмар.

Прочитај повеќе

ЕДНА НИШКА - ТРЕЈСИ ШЕВАЛИЕ

Топла, живописна и прекрасно обликувана, Една нишка е безвременска приказна за пријателството, за љубовта и за жените кои самите си ја кројат својата судбина, и ја потврдува Трејси Шевалие како една од најдобрите современи писателки на врвот на своето творештво.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива