ПОСЛЕДНИОТ БАКНЕЖ - ЛОРЕЛИН ПЕЈЏ

„Длабоко, восхитувачко, полно со невини лаги, мрачни вистини, заводливи пресврти. - Исто како и љубовта што го одзема здивот.“

Прочитај повеќе

ВЕТИ ЌЕ МЕ САКАШ - ИВАНА НАСКОВА

Еднаш во животот сакаме така силно и до крај. Еднаш во животот се предаваме така некому со цело срце и душа. Една љубов е нашата вистинска љубов и ако животот ни даде шанса ќе бидеме со таа личност засекогаш. Но животот не дава секогаш втора шанса.

Прочитај повеќе

ПРВИОТ ДОПИР - ЛОРЕЛИН ПЕЈЏ

Во Првиот допир нема недоскажаност. Смело, напнато, темно и восхитувачко

Прочитај повеќе