ИЗВАДОК ОД „ЛУЗНА“ - ХУАН ГОМЕЗ ХУАРДО

Мојата прва грешка беше што се вљубив во неа.Втората грешка ми беше што не ја прашав како ја добила таа лузна.Лошата вест е дека наскоро ќе ја направам и третата и дека таа ќе биде многу полоша од претходните две.На десното рамо ми виси ранец што ја содржи мојата иднина и иднината на сите мои вработени, во набиени снопчиња од по сто долари.

Прочитај повеќе

ИЗВАДОК ОД „КРАДАЧКАТА НА КНИГИ“ - МАРКУС ЗУСАК

Крадачката на книги ја изведе својата прва акција – почетокот на една славна кариера.

Прочитај повеќе

ПРАВИЛА НА КУПУВАЊЕ

Оваа интернет страна, со домеин www.matica.com.mk во сопственост Книгоиздателство Матица македонска Скопје, е сервис создаден за корисниците со цел да овозможи пребарување, споредба и/или купување на производи и услуги. Како посетител и корисник, Ви даваме до знаење дека употребата на содржините на страната, како и направените трансакции, се пред

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива