ПРВИОТ ДОПИР - ЛОРЕЛИН ПЕЈЏ

Во Првиот допир нема недоскажаност. Смело, напнато, темно и восхитувачко

Прочитај повеќе

СИНИОТ ЧАС - ДОРА ПОПОВА - УЗУНОВСКИ

Oткако ќе ѝ се остварат сите соништа во животот, младата и славна писателка од Њујорк Лола Карпентер доживува емоционален крах по смртта на своите родители и на сопругот Ед. Тогаш сфаќа дека сите желби што ги остварила биле само проекции и очекувања на нејзините родители од неа. За да се пронајде одново себеси и да го воспостави контактот со својат

Прочитај повеќе

МАСЛИНКА - ЛУСИНДА РАЈЛИ

Постои изрека која вели секој што ќе дојде прв пат во Пандора мора да се вљуби ...

Прочитај повеќе