НЕКОЈ ДРУГ ЖИВОТ - ЈЕЛЕНА БАЧИЌ АЛИМПИЌ

Близначките Ирене и Марта ван дер Линден безгрижно ги минуваат детството и младоста во живописното гратче Харлем на досег на Амстредам. По изгледот речиси идентични, по карактерот непомирливо различни, нераскинливо се поврзани една со друга. Но, нивниот татко, ценети богат доктор, чува тајна која може да ја уништи семејната среќа...

Прочитај повеќе

НЕЛИ Е ПРЕКРАСНА - МАРИ ФОРС

Дали може да се избега од љубовта?Дали може да се сокрие тајната на срцето?Дали вреди да се ризикува и да се сака безусловно?

Прочитај повеќе

ТОА Е САМО ЉУБОВ - МАРИ ФОРС

Ела Абот е долго време вљубена со Гавин Гатри. Неколку неодамнешни средби само го распламтуваат огнот во неа, особено кога ќе се бакнат на свадбата на нејзината сестра.Воопшто не ѝ пречи што него го прогонуваат демони од минатото. Тој вели дека за нив двајцата нема надеж, дека нема што да и понуди.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни постови

Последни статии

Популарни тагови

Архива