КУЌА НА УБАВИНАТА - МЕЛБА ЕСКОБАР ДЕ НОГАЛЕС

Роман населен со прекрасни човечки ликови...и оживеан со жуборот на еден град во кој сиромаштијата и парите живеат непријатен заеднички живот, и каде што жените се сексуално топовско месо, своеволено или можеби поинаку, ова е роман што ве задоволува и што ви пружа неочекуван увид во едно туѓинско општество кое ретко се документира во романи.

Прочитај повеќе

Орион/Парагон/Харпер - супер цени (19-29 март)

Орион/Парагон/Харперредовна цена 199 мкд.намалена цена: 95 мкд.19-29 март 2018 год.

Прочитај повеќе

10 КНИГИ = 399 ДЕНАРИ

10 КНИГИ = 399 ДЕНАРИ

Прочитај повеќе