КАТАЛОГ САЕМ - 2020

СО КНИГА НА ПЛАЖА - ЛЕТО 2019

Пакет 2⃣ книги 📚дополнителни 7% попуст+ клупски попустПакет 4⃣ книги 📚дополнителни 12% попуст+ клупски попустПакет 6⃣ книги 📚дополнителни 15% попуст+ клупски попустПо сопствен избор ☑повеќе од 5⃣0⃣0⃣ наслови❗

Прочитај повеќе

НЕГОВИТЕ БЕЛИ РАКАВИЦИ - ЈЕЛЕНА БАЧИЌ АЛИМПИЌ

Скриена во семејниот дом Љубица Игњатовиќ, убавата и умна ќерка на Јеврем, случајно го запознава Карел Драгутин Харт, владин повереник кој ќе и го помати разумот.Заслепена од страста и од љубовните наслади, таа нема да има сили да се соочи со вистината.Меѓутоа, откако ќе го открие вистинското лице на човекот кој го сака, ќе реши да ја смени сопст

Прочитај повеќе

МИЛИОН КАПКИ - ВИКТОР ДЕЛ АРБОЛ

Гонсало Хил е рамнодушен човек заглавен во неуспешна кариера и несреќен брак, кој постојано се обидува да ги избегне манипулациите на дедо му, моќен и сеприсутен адвокат. Но, многу нешта ќе ја урнат оваа едноличност на неговиот живот.

Прочитај повеќе