social image

ВЕТИ ЌЕ МЕ САКАШ - ИВАНА НАСКОВА

Еднаш во животот сакаме така силно и до крај. Еднаш во животот се предаваме така некому со цело срце и душа. Една љубов е нашата вистинска љубов и ако животот ни даде шанса ќе бидеме со таа личност засекогаш. Но животот не дава секогаш втора шанса.

Прочитај повеќе

ПРВИОТ ДОПИР - ЛОРЕЛИН ПЕЈЏ

Во Првиот допир нема недоскажаност. Смело, напнато, темно и восхитувачко

Прочитај повеќе

СИНИОТ ЧАС - ДОРА ПОПОВА - УЗУНОВСКИ

Oткако ќе ѝ се остварат сите соништа во животот, младата и славна писателка од Њујорк Лола Карпентер доживува емоционален крах по смртта на своите родители и на сопругот Ед. Тогаш сфаќа дека сите желби што ги остварила биле само проекции и очекувања на нејзините родители од неа. За да се пронајде одново себеси и да го воспостави контактот со својат

Прочитај повеќе