social image

НЕЛИ Е ПРЕКРАСНА - МАРИ ФОРС

Дали може да се избега од љубовта?Дали може да се сокрие тајната на срцето?Дали вреди да се ризикува и да се сака безусловно?

Прочитај повеќе

ТОА Е САМО ЉУБОВ - МАРИ ФОРС

Ела Абот е долго време вљубена со Гавин Гатри. Неколку неодамнешни средби само го распламтуваат огнот во неа, особено кога ќе се бакнат на свадбата на нејзината сестра.Воопшто не ѝ пречи што него го прогонуваат демони од минатото. Тој вели дека за нив двајцата нема надеж, дека нема што да и понуди.

Прочитај повеќе

СЕСТРАТА НА СОНЦЕТО - ЛУСИНДА РАЈЛИ

Шестата епска приказна од серијалот #СедумтеСестри ви нуди незаборавно патување од 1930 год. до 2008, од бескрајното сино небо над Кенија до раздвижените улици на Њујорк.Прозата е искрена и описна а ликовите слоевити.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива