social image

ВРЕВА НА ДОЛНИОТ КАТ - ЛИНВУД БАРКЛИ

Пред осум месеци, Пол најде две мртви тела на задното седиште од автомобилот на својот колега. Беше нападнат, речиси убиен и оттогаш бавно закрепнуваше. Неговата сопруга прави сѐ што може, но се плаши од најлошото.

Прочитај повеќе

ОПРАВДАНА ЉУБОВ - ФРАНСИН РИВЕРС

Може ли човек да љуби кога срцето му е полно со рани? Колкаво проштавање може да има во искрена и чиста љубов?Ова не е само уште една љубовна приказна, ова е живот преточен во зборови со кои се опишуваат најдлабоките чувства.

Прочитај повеќе

СЕНКА - ЛАШ КЕПЛЕР

СЛУШНЕТЕ ГО САМО МОЈОТ ГЛАС.ДОДЕКА ОДБРОЈУВАМ НАНАЗАД ВИЕ ТОНЕТЕ СЕ ПОДЛАБОКО.ПРЕМИНЕТЕ ГО ПРАГОТ.И НЕ ПЛАШЕТЕ СЕ.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива