Орион/Парагон/Харпер - супер цени (19-29 март)

Орион/Парагон/Харперредовна цена 199 мкд.намалена цена: 95 мкд.19-29 март 2018 год.

Прочитај повеќе

10 КНИГИ = 399 ДЕНАРИ

10 КНИГИ = 399 ДЕНАРИ

Прочитај повеќе

Клуб на читатели - „Кукларот“ - Јустејн Гордер

На ден 15.02.2018 год. во 18 часот, во просториите на Матица Ексклузив се одржа Клуб на читатели, каде беше дискутирана книгата „Кукларот" од норвешкиот философ и интелектуалец Јустејн Гордер.

Прочитај повеќе