ОДГОВОРОТ НА ЈУЛИЈА - ГЛЕН ДИКСОН

Книга за потрагата на еден маж по љубов и недостижниот лек против љубово страдање.

Прочитај повеќе

Од читателите за читателите

Книгите од оваа кампања која траеше од 1-31 април 2018, се донирани на здружението за бубрежно болни Здружение НЕФРОН, за збогатување на клиничките библиотеки во центрите за дијализаНајтрајни библиотеки се оние што се создадени од читателите!

Прочитај повеќе

КУЌА НА УБАВИНАТА - МЕЛБА ЕСКОБАР ДЕ НОГАЛЕС

Роман населен со прекрасни човечки ликови...и оживеан со жуборот на еден град во кој сиромаштијата и парите живеат непријатен заеднички живот, и каде што жените се сексуално топовско месо, своеволено или можеби поинаку, ова е роман што ве задоволува и што ви пружа неочекуван увид во едно туѓинско општество кое ретко се документира во романи.

Прочитај повеќе