social image

СРЕЌАТА Е ОНАМУ КАДЕ ШТО СИ ТИ - МАРИ ФОРС

Колтон Абот и Луси Малвејни ја кријат тајната. Сепак, љубопитните роднини на Колтон полека почнуваат да ја составуваат сложувалката. Луси, пак, не може да молчи пред оние што ѝ се најблиски, особено пред најдобрата пријателка Камерон, која неодамна се досели во Вермонт за да живее со својата вистинска љубов, Вил. Во ова безредие на настани, Луси не

Прочитај повеќе

ВРЕВА НА ДОЛНИОТ КАТ - ЛИНВУД БАРКЛИ

Пред осум месеци, Пол најде две мртви тела на задното седиште од автомобилот на својот колега. Беше нападнат, речиси убиен и оттогаш бавно закрепнуваше. Неговата сопруга прави сѐ што може, но се плаши од најлошото.

Прочитај повеќе

ОПРАВДАНА ЉУБОВ - ФРАНСИН РИВЕРС

Може ли човек да љуби кога срцето му е полно со рани? Колкаво проштавање може да има во искрена и чиста љубов?Ова не е само уште една љубовна приказна, ова е живот преточен во зборови со кои се опишуваат најдлабоките чувства.

Прочитај повеќе