social image

КУЌАТА НА ГЛАСОВИТЕ - ДОНАТО КАРИЗИ

Пјетро е најдобриот во цела Фиренца, каде е познат како „заспивачот на деца“. Но, при повик од другата страна на светот, од колешка од Австралија која му препорачува пациент, Пјетро реагира збунето и со недоверба. Хана Хол не е дете, туку возрасна личност.

Прочитај повеќе

МОСТОТ НА КЛЕЈ - МАРКУС ЗУСАК

Петтемина браќа Данбар живеат во совршен хаос, во куќа во која нема возрасни - се тепаат, се сакаат, тагуваат. Таткото што ги напушти одамна, штотуку се вратил во домот. И, има неочекувано барање: кој сака да изгради мост заедно со него?

Прочитај повеќе

ПОСЛЕДНИОТ ИСПИТ - МИКАЕЛ ЈОРТ & ХАНС РОЗЕНФЕЛТ

Во една напуштена училишна зграда пронајдено е безживотно тело на реалити ѕвезда. Жртвата е врзана за стол и свртена со лицето кон аголот на собата.

Прочитај повеќе

Категории

Пребарување

Популарни статии

Последни статии

Популарни тагови

Архива