ЧАСОВИ ПО ЗАБОРАВ

„Часови по заборав“ ве водат по најдлабоките води на љубовта, мината и сегашна, во бездната на срцето, во непрегледните падини на умот и во бескрајното кралство на мечтите. И тогаш почнувате да се прашувате, дали и вие би ги избрале овие часови, ако имате можност да ги избришете миговите од вашите животи од кои сте се срамеле, мигови што ве раста

Прочитај повеќе

БУДНИ СО КНИГА - 19.09.2019

НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ❗️#Будни_со_книга - Club Matica19 септември 2019 (четврток)Локација: ➡️ Булевар на КнигитеЧас: 17:00 - 24:00

Прочитај повеќе

ЖОНГЛЕР - ЗОРАНА ШУЛЦ

Зорана Шулц не престанува да ја изненадува читателската публика. Иако после првите два романи „Вкусот на гревот“ и „Запри срце“ ја ставивме во еротска литература, со овој роман таа се качи скалило повисоко. Авторката е длабоко навлезена во психологијата, но Ерос, и понатаму го владее нејзиниот свет.

Прочитај повеќе